ZAPRASZAMY NA PIKNIK!

Spółdzielnia Mieszkaniowa „Złote Łany” i Fundacja Aktywności Społecznej Złote Łany zapraszają na XV Piknik Rodzinny „Bądź zdrów”, który odbędzie się 15 września 2024 r. w godzinach 14.00–19.00 na terenach zielonych wzdłuż ul. Liściastej, obok Placu Zabaw „Agnieszka”. Impreza została objęta patronatem przez Panią Senator RP Agnieszkę Gorgoń-Komor, która wraz z mężem, dr. n. med. Klaudiuszem Komorem, organizuje medyczną część tej imprezy już od pierwszej edycji.

Program wydarzenia został podzielony na kilka części: medyczną (bezpłatne konsultacje i badania), artystyczną (warsztaty rękodzieła z Pracownią na Złotych i występ grupy wokalnej seniorów Śpiewanie na Złotych) oraz blok działań charytatywnych (zbiórki na pomoc podopiecznym Fundacji). Nie zabraknie również atrakcji dla dzieci, takich jak dmuchańce i różnego rodzaju animacje. Na zakończenie tradycyjnie wystąpi Teatr Ognia Tesserakt.

Partnerem wydarzenia jest Gmina Bielsko-Biała, kandydat do tytułu Europejskiej Stolicy Kultury 2029.

Serdecznie zapraszamy!